ránctalanító krém

Megelőző kozmetikumként is tökéletesen működik a ránctalanító krém

Az arcápolás nemcsak alapos sminkeltávolítást és az elhalt bőr szisztematikus lecsiszolását igényli, hanem a bőr hidratálását és értékes tápanyagokkal való ellátását is. A Holt-tengerből származó, rendkívül tápláló ránctalanító krém ezt a feladatot látja el.

Az arckrémekkel szemben számos követelményt támasztanak. Védelmezniük kell az érzékeny hámréteget, feszesíteniük kell a bőrt, megfelelő mennyiségű nedvességgel kell ellátniuk és táplálniuk kell. Emellett megelőző hatással kell lenniük a ráncokra és minimalizálniuk a már megjelentek számát.

A holt-tengeri ránctalanító krémek mindezekkel az előnyökkel rendelkeznek. Egyedi összetételük nemcsak egyszerűbbé, hanem átfogóvá is teszi a bőrápolást, mivel minden olyan összetevőt tartalmaznak, amelyek jótékony hatással vannak a bőrre.

Az AHAVA ránctalanító krém, a Jordániát és Izraelt elválasztó Holt-tenger medencéjéből származó ásványi anyagokkal dúsított hatékony kozmetikum. Ez az egyedülálló tó évszázadok óta szolgáltatja a kozmetikumokban és terápiákban kedvelt összetevőket.