Makita akkus fúró-csavarozó

Új kép felhelyezéséhez jól jön a Makita akkus fúró

Nincs is annál jobb, mint amikor van érzékünk ahhoz, hogy saját otthonunkban vagy barátainknak segítséget nyújtva meg tudjuk oldani a ház körül felmerülő gondokat. Legyen az egy meglazult szekrényajtó, egy új kép vagy polc, amit a falon kell elhelyezni, jó, ha nem kell fúróért vagy magáért a segítségért a szomszédba menni.

A Makita akkus fúró méltó társunk lehet a mindennapokban. A Makita akkus fúró ugyanis, a lítium ionos akkumulátorának köszönhetően, nagyon sokáig bírja a munkát távol az áramellátástól.

Amellett, hogy kényelmesen, kábel nélkül lehet használni, még az is nagy előnye a Makita akkus fúrónak, hogy csekély a súlya, ezért könnyen mozgatható, így komfortosan érezhetjük magunkat akkor is, ha szűk helyen kell valamit szerelnünk. Különösen jól jöhet abban az esetben is, ha egy barátunknak segítünk.

Nem szükséges még azon is gondolkodnunk, hogy vajon megfelelően hosszú-e a kábel, elég közel van-e a dugalj, elbírja-e az áramhálózat a plusz megterhelést. Ez a megoldás szabadságot ad nekünk, amivel időt és energiát spórolunk.