Autófólia nagyker, széles választékkal

Nemrég nyitott egy kis virágboltot és szeretné, hogy az autóján a saját cégének a reklámja szerepeljen, de nem tudja miként álljon hozzá? A megoldás egyértelmű, az autóra fólia kell és talán a legegyenesebb út az autófólia nagyker áruházon keresztül vezet. Keresgélni kell a hirdetésekben, a weboldalakon, hogy ki, mit és milyen minőségben tud biztosítani.

Az előnye az autófólia nagyker áruházban vásárolni az, hogy több tíz típusfóliát, minden zsebnek megfelelő árban tudnak biztosítani. Elméletileg a fóliázást nem lehet házilag megoldani, de aki anyagi okok miatt nem tudnak más megoldást, néhány alapszabályt ajánlatos betartani.

Elsősorban nagyon fontos megemlíteni, hogy Magyarországon az autófólia szakműhelyek, a fóliázás során keletkezett módosításokat, műbizonylattal köteles bizonyítani. Ebben szerepelnie kell, hol, milyen fóliát vitt a gépjárműre és ez mikor történt. Ahhoz hogy a fóliázás ne csak néhány napig tartson és az a célnak maradéktalanul eleget tegyen, a karosszéria felülete teljesen mentes kell legyen a portól, kosztól.

Ennek érdekében, az autót a fóliázás előtt érdemes jó alaposan lemosni és azt tisztára törölni. Sehol nem maradhat zsírfolt vagy más szennyeződés. Az autófólia nagyker segítségével beszerzett fóliát méretre kell szabni úgy, hogy az a kívánt felületet teljesen eltakarja. A fólia felragasztása sok türelmet és igen nagy kézügyességet igényel és csak zárt, tiszta helyiségben ajánlatos kivitelezni.

Amennyiben a fólia és a ragasztási felület között buborékok maradnak, azt egy speciális szerszámmal ki kell tolni a fólia alól. A művelet nem egyszerű, de szükséges, különben a fólia alatt rekedt buborékok idővel elszíneződnek, kipukkannak, rontva az esztétikai hatást és a fólia állóképessége is módosul.

Erre már csak a fényezés jön, ami tulajdonképpen egyszerű, ha van egy jól működő fényező gép és szívesen eltölt néhány órát az autó ápolásával. Ismételjük át tehát: fóliarendelés a kívánt színben, formában valamelyik autófólia nagyker szaküzletből, alapos autómosás, szabás, ragasztás, fényezés és sok idő. Ha ezt mind összevetjük, talán mégis jó lenne szakemberhez fordulni.