színes ceruza készlet

Pár tipp a színes ceruza készlet használatához

Minden felnőtt szeret alkotni, legyen szó a rajzolásról vagy a színezésről. Mindegy, hogy mivel szeretnénk elütni az időnket, a színes ceruza készlet nagyszerű segítőnk lehet. A színeseket nem szabad összehasonlítani a grafittal, mivel teljesen másképpen működnek.

Amikor színeket varázsolunk a lapra, akkor például nagyon kell figyelni a pontosságra, mivel a félrehúzott vonalat csak gyurmaradírral tudjuk korrigálni, ráadásul akkor, ha nem színeztünk túl erősen. Emellett érdemes tartani otthon egy minőségi hegyezőt is, ami nem engedi, hogy tompa ceruzával dolgozzunk.

Ha pedig nem szeretnénk maszatos lapot kapni, akkor a színező kezünk alá mindig teszünk egy fehér papírt. Ezekkel a tippekkel biztosan sikeresen megtanuljuk a színezést és utána bármikor alkothatunk.

A színes ceruza készlet mellett, beszerezhetünk egy-egy külön színt is, ha például valamelyikből többet használunk az átlagnál. Ezáltal nem kell majd egész készleteket vásároljunk, hanem abból tartunk többet, amire tényleg szükségünk van.