Partedli babalátogatóba vagy babaváróra

Ötletes, vicces, de mégis olcsó ajándékot keres babalátogatóba? Egy feliratos partedli éppen ebbe a kategóriába illik. Olyan humoros felirattal díszíttetheti, amilyennel csak szeretné, mégsem kerül egy vagyonba.

A baba partedli egyfajta fogyóáru a kisgyermekeseknél, mert sosincs elég belőle. A szülők biztosan nagyon fognak örvendeni neki, hiszen így kidobhatnak néhány régi és elhasznált darabot. Ha teheti, akkor a gyermek nemének megfelelő színű partedlit válasszon, így még inkább kifejezi érdeklődését iránta. Akár egy egész szettet is vásárolhat azért, hogyha elkoszolódik egy, akkor legyen több is a szekrényben. Ez az ötlet nem csak babalátogatóra megfelelő, hanem várandós kismamák babaváró bulijára is. Vicces és emlékezetes muri kerekedhet egy-egy jól megfogalmazott feliratból.

Válogasson tehát az alkalomhoz illően, de ne kösse meg a hétköznapok merevsége a döntésében. A megvásárolt partedli is megérdemel egy kis csomagolást, még mielőtt átadná. Így még inkább felkelti a kíváncsiságot, hogy mi lehet benne.