A Police karóra a dizájnos élet titka!

A kezdetben csak napszemüvegek gyártásával foglalkozó Police márkanév, ma már többféle kiegészítő, így például a minőségi karórák kategóriájában is méltán hírnevet szerzett. A De Rigo testvérpár által alapított brand 2003-ban dobta piacra a Police karóra legelső kiadását, amely azóta is hatalmas sikernek és népszerűségnek örvend.

No, de hogy miért is lett ilyen gyorsan felkapott, illetve miért is tartozhat mai napig a piacvezető márkatípusok közé? A válasz igen egyszerű: tulajdonképpen mindent magába foglal, amit egy precíz és minőségi, de ugyanakkor trendi és stílusos kiegészítőtől elvárhat az ember. A Police karóra már önmagában is tökéletesnek mondható, de csak akkor láthatjuk teljes pompájában, amikor viselője csuklóján csillog.

Ekkor válik ugyanis nyilvánvalóvá a tény, miszerint egy stílusos készülék, bizony teljes mértékben meg-, illetve átszabhatja az ember küllemét. A Police karóra tehát, tökéletes választás abban az esetben, ha Ön is ki szeretne tűnni a tömegből, illetve, ha szándékában áll egy „egyszerű” kiegészítő által is igazolni saját (minőségi) stílusérzetét!