Részletes programot tartalmazó M4 sport műsor

Még néhány hétig biztosan tart a hideg idő és a tavasz első fele sem ígér feltétlen változást. Ha nincs kedvünk kimozdulni, akkor kapjuk kezünkbe a M4 sport műsor leírását és ismerkedjünk meg az aktuális programokkal! Akik már jó néhány éve küzdenek a munka frontján, olykor csak álmodoznak arról, hogy Ők maguk is sportoljanak valamit. Néha rávesszük magunkat egy kevés mozgásra, de a legtöbbször erre nincs idő a tömött órarendünk miatt.

Az M4 sport műsor ajánlatában ugyanakkor több olyan esemény is megtekinthető, amiknek lelkes hívei vagyunk. Ha már nekünk nem adatott meg a lehetőség, hogy élsportolók legyünk, akkor legalább drukkoljunk azoknak, akik eljutottak erre a szintre és ezért élnek.

Legyen szó focimeccsről, kézilabdáról, teniszről, torna selejtezőkről vagy bármilyen más hasonló programról az M4 sport műsor oldalain ez fel van tüntetve. Mindössze arról kell gondoskodjunk, hogy biztosan hazaérjünk a kezdés idejére és kényelmesen elhelyezkedjünk a karosszékünkben a távirányítóval, továbbá valami nassolnivalóval a kezünkben.