Válassza a gyári elektromos kapu távirányítót!

A bejárati ajtót általában több módon biztosítják, hogy az illetéktelenek ne legyenek képesek bejutni. Főleg kaputelefonok rendszerében közismert, azonban a kertes házaknál is egyre elterjedtebb a használata. A számkódos ajtózár ár korántsem megterhelő, szinte bárkinek elérhető, aki nagyobb biztonságra vágyik. Értelemszerűen ez kültéri üzemelésre készült, amivel a lakók képesek biztosítani a vandálbiztos területet. A lépcsőházakba csakis az ott lakók fognak bejutni és senki sem veszélyezteti a lakásokban rejlő értékeket.

A számkódos ajtózár ára kedvező, főleg ha a door-system.hu weboldalról rendeli meg a szerkezetet. A terméket már néhány napon belül megkapja és felszerelheti. Azonban amennyiben nincs annyi türelme, látogasson el személyesen a Door System vállalat budapesti üzletébe! Minden ajtózár egyszerű és könnyen telepíthető. Kiválaszthatja, hogy kóddal vagy kártyával működjön. Néhány változatra célszerű az esővédő használata, hiszen ezek nem vízállóak. A számkódos ajtózár ár nem sok, főként, ha figyelembe, hogy mit kap cserébe. Az értékei és a lakása biztonságban lesznek a betörőktől. Senki sem fog bejutni a kapun vagy a bejáraton, akinek nincs semmi keresnivalója a környéken. Amennyiben kertes házban lakik, a kaput is célszerű ellátni motorral. A szetthez jár a könnyedén kicserélhető elektromos kapu távirányító, abban az esetben, ha netán az évek múltán az eszköz meghibásodna. Nem érdemes univerzális távirányítót vásárolni, hiszen azok megbízhatatlanok, elég sok velük a gond, ugyanis nem működnek rendeltetésszerűen.

Még az is megtörténhet, hogy az univerzális elektromos kapu távirányító meghibásodásakor a kapu magától kinyílik vagy bezáródik. Természetesen senki sem szeretne arra hazaérni, hogy nyitott kapuk fogadják, amikor távozáskor bezárta azt. Célszerű a gyári távirányítót választani, ami megbízható, hiszen azonos márkájú, mint a kapu motorja. A gyári elektromos kapu távirányító csupán néhány ezer Forinttal kerül többe, mint az univerzális. Továbbá, ez a színvonalas termék akár 10 éven keresztül is képes hibamentesen üzemelni.