hario dripper

Hario dripper a tökéletes filteres kávéhoz

A szűrt vagy filteres kávét sokan részesítik előnyben az eszpresszóval szemben. A Hario dripper változatok pedig tökéletes eszközök a finom, különleges aromájú, szűrt kávék elkészítéséhez.

Ma már mindenki tudja, hogy a jó kávéitalokhoz nemcsak magának a kávénak kell kimagasló minőséggel rendelkeznie, hanem az elkészítésükhöz szükséges eszközöknek is. A filteres változatokhoz pedig többféle módszerek is a rendelkezésünkre állnak, mint az aeropress, a chemex és a dripper. A Hario márka egyből többféle dripperrel is előrukkolt. A rendkívül előnyös árban mozgó V60-2 Hario dripper például minden olyan eszközt tartalmaz, ami egy finom feketéhez kell.

A márka dripper szettjei még komolyabb felszereltséggel rendelkeznek. Ezek 1-4 csésze tökéletes, ízletes, szűrt kávé előállítására tökéletesen alkalmasak. A Hario dripper kávékészlet tökéletes az ital gyors, egyszerű, de professzionális elkészítéséhez. A kompakt, egymásra helyezhető elemekből álló szett roppant praktikus, esztétikus, ráadásul tartós is.