sportmelltartó futáshoz

Kényelmes viselet a sportmelltartó futáshoz

Sokan kedvelik a sportmelltartókat hétköznapi viseletként is. Igazából a sportmelltartó futáshoz való, de egyéb sporttevékenységhez is kellemes viselet. Futás közben ugyanis fontos, hogy a melltartó ne szorítson, de mégis megtartsa a melleket. A különféle modellek gyakran leggingsel megegyező színben kaphatóak, így ezekkel párosíthatóak, de külön is megvásárolhatóak.

A legtöbb sportmelltartó futáshoz úgy lett tervezve és kialakítva, hogy csak magában, felső nélkül is viselhető legyen, hiszen az ember ilyenkor bőségesen izzad, különösen, ha kint magasabb a hőmérséklet. Ilyenkor nagyon jól jön, ha minél kevesebb ruhát kell felvenni.

A tökéletesen illeszkedő modellek bebújósak, hiszen a kapocs csak zavarna. A magas minőségű Alosoft anyagból készült sportmelltartó futáshoz elvezeti a nedvességet és a szagokat. Ez bármilyen sporttevékenység esetében fontos. A klasszikus fekete, fehér és szürke színeken kívül, lila, kék, zöld és mintás változatban is elérhetőek, hasonlóan a hozzájuk társítható leggingsek is.